cercul pedagogic

Home » Anunțuri

Anunțuri

Advertisements

back-to-school-clip-art-success-inmxbe-clipart

-//-

Stimați colegi,

Am fost informați de doamna inspector de limbi moderne Iulia Luca cu privire la desfășurarea Probei de verificare a cunoștințelor de limba engleză pentru admiterea în anul școlar 2016-2017 în clasele a IX-a cu program bilingv de predare – care va avea loc la Colegiul Național „Unirea” pe data de 25 mai 2016 ora 8.00 – proba scrisă, urmând ca de la ora 10 să înceapă proba orală.

Cei care doresc să participe în cadrul Comisiilor de evaluare (scris și oral), vă rog să mă anunțe până cel târziu pe data de 10 mai 2016 la adresa de mail gabrielasandru@yahoo.co.uk sau la tel 0751943265. 

-//-

 În perioada 1-15 mai 2016 vă puteți înscrie la Concursul județean de limba engleză „Treasure Hunt -Vânătoarea de comori” ediția a III-a (inclus în CAEJ Mureș 2016, poziția 5) pentru proba scrisă din 28 mai 2016. Proba orală (jocul de rol) și vânătoarea propriu-zisă se vor desfășura pe 11 iunie 2016 la sediul Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” din Tg.-Mureș.  Pentru mai multe detalii despre concurs (și pentru înscriere) aici sau https://tudor20treasurehunt.wordpress.com/  

-//-

Dragi colegi,

După cercul pedagogic de astăzi 20.02.2016 am ajuns la niște hotărâri privind OLIMPIADA ZONALĂ de LIMBA ENGLEZĂ GIMNAZIU – noi scheme de corectare la partea de WRITING.
– DATA: 1 APRILIE 2016 ( ora – 13)
– ZONA MUREȘ – 4 elevi per profesor și la cls. a VII-a și 4 elevi la cls. a VIII-a.
– Înscrierile se fac pe e-mail (gabrielasandru@yahoo.co.uk), în tabel, până în data de 25 martie 2016 pentru a ajuta Șc. Gimn. „TUDOR VLADIMIRESCU” Tg. Mureș, care este organizatoarea în zona MUREȘ.
Tabel înscrieri
Vă mulțumim tuturor celor care au participat la consensul la care s-a ajuns !
-SUBIECTELE SUNT UNICE PE TOATE ZONELE, se vor primi de la ȘTEFAN OLGA și ȘANDRU GABRIELA (dacă sunt diferențe de ore între zone, nu va fi o problemă pentru că se vor realiza 3 variante de subiecte la fiecare nivel de clasă ).
Hugs and Kisses OLGA și GABI

-//-

Vă reamintim că pe data de 20 februarie 2016 la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din str. Cutezanței nr.51, Tg-Mureș, începând cu ora 10.00 a.m. va avea loc Cercul Pedagogic al profesorilor de limba engleză gimnaziu cu tema „Exam Methodology” – cu o secvență de informare și ateliere de lucru pe subiecte de titularizare și definitivat. Sunt așteptați profesorii debutanți și/sau cei care urmează să susțină un astfel de examen.

Invităm profesorii de limba engleză să participe la spectacolul WINTER FESTIVAL 2015 cu momente de teatru, dans sau interpretare cântece care va avea loc pe data de 12.12.2015 la Sala Festivă a Colegiului Național „Unirea” din Tg.-Mureș cu începere de la ora 11.00. am. Rugăm să vă axați momentele pe tematica spectacolului – sărbătorile de iarnă – și să vă încadrați în timp – 4 min./moment.  Încercați să vă adaptați momentele la tehnica disponibilă – 4 microfoane mobile. WINTER FESTIVAL 2015_template

Pe data de 25.11.2015 invităm profesorii debutanți la Lecția demonstrativă „My Little Body”  susținută de colega noastră, dna. prof. Mihaela Stoica la clasa a II-a de la Școala Gimnazială Nazna cu începere de la ora 11.

Vă așteptăm cu drag!

prof. Gabriela Șandru

Advertisements
%d bloggers like this: